ENGLISH VERSION

KORISNIČKA PODRŠKA

KUPOVINA U NAŠEM ONLINE BUTIKU

Ovi uvjeti definiraju postupke kupovine u našem online butiku. Sadrže postupke naručivanja, plaćanja, isporuke, reklamacija te povrata robe. Dodatno, reguliraju privatnost korisnika, te postupanje s osobnim podacima . Pristajanjem na ova Pravila i uvjete i dovršavanjem svoje narudžbe, Vi kao kupac postajete ugovorna strana u ugovoru između nas i Vas. Moguće je pregledati I kupiti sve proizvode koji se nalaze u našem online butiku. NAPOMENA: naše redovite kolekcije, koje nisu dio linije IGOR Limited Edition, ne mogu biti kupljene u našem online dućanu.

REGISTRACIJA U ONLINE BUTIKU

Možete kupovati ili kao registrirani ili neregistrirani kupac. Ako se registrirate, dajete nam svoje podatke i dozvoljavate nam da ih koristimo u marketinške svrhe.

POSTUPAK KUPOVINE

Nakon posjete našem online butiku i odluke koji/e proizvod(e) želi kupiti i stavljanjem istog u košaricu, kupac biva preusmjeren na blagajnu, gdje kao registriran ili neregistriran, može dovršiti kupovinu. U zavisnosti od odabranog načina plaćanja, kupac plaća narudžbu. Time je narudžba unesena u sistem. Nakon potvrde da je uplaćeni iznos stigao na račun prodavatelja, kupac dobija e-mail s informacijom da je narudžba u tijeku, a račun dobija u paketu, zajedno s naručenim proizvodom/ima.

CIJENE I PLAĆANJA

Sve cijene u IGOR Limited Edition Online butiku su izražene u HRK i uključuju PDV. Naš posebni dodatak na stranici kupcima pretvara HRK u EUR i ravna se po službenom tečaju Europske banke. Potvrđujući svoju narudžbu, prihvaćate i cijene proizvoda na taj dan. Svaki proizvod ima osnovnu cijenu koju određuje prodavač. DOSTAVA JE BESPLATNA NA CIJELOM PODRUČJU EU. Prihvaćanje cijene je obavezno ukoliko želite dovršiti svoju narudžbu. Sve cijene su važeće do momenta kad ih prodavač zamijeni drugima, na što ima pravo. Ukupne cijene proizvoda mogu malo varirati, u ovisnosti o konverziji i mogućim troškovima koje banke naplaćuju za istu.

NAČINI PLAĆANJA:

Plaćanje se može vršiti preko PayPala. Proizvod će biti poslan kad prodavatelj dobije potvrdu da je kupac uplatio ukupan iznos narudžbe.

NARUČIVANJE I DOSTAVA

Proizvodi se mogu naručiti non-stop i isključivo kroz košaricu u butiku. Kad dobijemo potvrdu uplate, kupac unutar 24 h dobija od nas potvrdu da je narudžba spremna, te se proizvod dostavlja u isporuku, ukoliko to uvjeti dozvole. Sve narudžbe napravljene u toku vikenda ili neradnog dana će biti obrađene prvi naredni radni dan. Svaki kupac je obavezan unijeti točne podatke o kupcu i točnu adresu dostave kako bi narudžba bila nesmetano dostavljena. Ne odgovaramo u slučaju da je adresa pogrešno napisana od strane kupca.

Nakon što primimo obavijest da je narudžba plaćena, kupac dobija e-mail potvrdu da je proizvod dostupan, da je u postupku i da će uskoro biti isporučen.

Robu prodajemo i isporučujemo samo na teritorij zemalja članica EU! Svi proizvodi će biti dostavljeni u dogovoru s našim kurirskim službama:

  1. UPS EU STANDARD usluga (2-3 radna dana)

  2. HRVATSKA: HRVATSKA POŠTA – STANDARD usluga (1-2 radna dana)

Ne odgovaramo za moguća kašnjenja u dostavi ako su van naše kontrole. Rokovi isporuke su dati kao vodič.

Zadržavamo pravo promijeniti uvjete i cijene dostave.

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

Kupac ima pravo reklamirati i/ili vratiti kupljenu robu u slučaju da:

  • Isporučeni artikli ne odgovaraju naručenima

  • Isporučeni artikl ne odgovara specifikacijama proizvođača

  • Artikli su oštećeni prilikom isporuke.

Ukoliko kupac primijeti bilo koji od gore navedenih problema, molimo da odmah kontaktira našu Korisničku podršku na mail: sales@igordobranic.com i odgovorit ćemo u najkraćem realnom roku. Kupac mora opisati problem, navesti broj i naziv artikla te poslati foto dokumentaciju navedenog problema. Nakon provjere informacija i potvrde s naše strane, kupac je obavezan poslati proizvod nazad u što kraćem roku, a najduže unutar 14 dana. Ukoliko se artikl ne vrati u zadanom roku, imamo pravo ne uvažiti reklamaciju.

Proizvod mora biti vraćen nekorišten, sa svim etiketama na sebi, neoštećen (dodatno), te s kopijom računa. Mora biti vraćen u zaštićenoj kutiji, na isti način kao što je i dostavljen kupcu. Svi vraćeni artikli koja ne odgovaraju gore navedenim uvjetima neće biti uzeti u obzir za refundaciju. Kupac je odgovoran za dostavu artikala proizvođaču, dostavna služba mora biti pouzdana i imati sistem za praćenje pošiljke. Svi artikli za povrat trebaju biti poslani na adresu:

I.G.O.R. OBRT ZA MODNI DESIGN
MALA ŠVARČA 179
47000 KARLOVAC
CROATIA

Kupac će ili biti refundiran za vraćeni artikl, ili će artikl biti zamijenjen istim, ali novim, u zavisnosti od raspoloživosti istoga na skladištu.

NE UVAŽAVAMO reklamacije koje su posljedica neispravnog održavanja naših prodanih artikala (oštećenja prilikom peglanja osjetljive odjeće na visokim temperaturama, pranja na visokim temperaturama ako isto nije dozvoljeno, neprimjereno skladištenje i slično).

NAPOMENA: ARTIKLI KOJI SU NA RASPRODAJI NE MOGU BITI VRAĆENI!

Dodatno, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo otkazati ugovor s prodavačem i povući svoju narudžbu unutar 14 dana počevši od dana kada je roba isporučena. Artikl(i) moraju biti vraćeni u identičnom stanju u kojem su primljeni i pod istim uvjetima kako je navedeno u gornjem tekstu. Trošak povrata artikala snosi kupac.

PRITUŽBE

U slučaju da kupac ima bilo kakve pritužbe vezano za naše proizvode ili usluge vezane za prodaju u okviru našeg Online butika, molimo da se pošalju na e-mail adresu: sales@igordobranic.com.

Obradit ćemo ih u najkraćem realnom roku i odgovoriti Vam pisanim putem.